Tuesday, May 17, 2011

Murni Afiqah binti Usop

Assalammualaikum...huh...lama bebenoo aku tak update blog.Tapi, lepas baca blog adik aku tadi..tetibe je rasa nak update blog. Ok, tajuk entry aku tu, nama dia la tu..salah sorang dari 4 orang adik aku. Dia sekarang belajar kat IPBL. InshaAllah, 3 tahun dari sekarang jadi ustazah....kenapa aku buat entry pasal dia? sebab nak bagi penghargan kat dia. kenapa? sebab dia dah buat banyak kat aku...kadang-kadang, macam dia je yang jadi kakak. Lagi-lagi kalau bab-bab aku nak something...hehehe....Salah satu barang yang aku sangat-sangat lah bertrima kasih kat dia kan....DSLR aku sekarang...D90...benda tu memang mahal. So, aku kongsi ngan dia, bila-bila je nanti aku bayar balik. Aku memang kesian kat dia sebab dia mestilah ada barang nak beli lagi kan...biasalah tu bila elaun dah keluar. Sabar ek Pkah....n...sorry....aku tak taw pulak dia ada buat entry pasal D90 tu.lepas nak dekat 4 bulan baru aku perasan..once again..I'M REALLY SORRY....n I'M VERRYYY GRATEFUL THAT U'RE 1 OF MY LUVLY SISTER....

Ni lah pikah @Murni Afiqah

5 comments:

Murni said...

Yo sis! haha~ entri lama bah tu..so no offense...besides I'm taking advantages too..
AND I've DELETED THAT ENTRY TOO! thought that would hurt u..ceh dh tebaca panya...
btw...thanks a lot for this entry. apology accepted. nyahahaha~

Dunia Alwani said...

uweeekkkk....br mok delete...dh kcik ati dh sy....huh....neway..thnx a bunch...hahaha..XD

-->ini aku<-- said...

oo tedah kakak tok. hahahahahhahahahaha.

Dunia Alwani said...

hahaha..kak lija..mek bru bca komen tak..hahaa....XD

-->ini aku<-- said...

cessssssssss. lamak da jak baru baca. hahahahahahhahaa.

Post a Comment