Thursday, February 10, 2011

Jalan-jalan ngn kak long..

Salam..entry kali ni nak crita tentang kak long. Kak long ni satu kelas dengan aku, panggil dia kak long sebab dia ni budak yang keluar paling awal ke dunia ni dalam kelas kami tu. Nama dia, Everlyn Easter Ak Andotian. Kenapa nak buat entry tentang kak long? Sebab, ni kali pertama aku and beberapa yang lain keluar sama ngan kak long untuk just jalan-jalan. Biasa, kalau keluar dengan dia ni pun untuk aktiviti kelas je...hehe...

Ni lah Kak Long.. ^^

Kami keluar sebenarnya nak cari kain Pandu Puteri, ada kengkawan lain dalam kelas keluar gak, settle diorang punya urusan la kot...ntah, aku pun x tau..then, dah kebetulan ramai-ramai keluar, kami pg lah makan ramai-ramai...Oleh sebab si Pka ngn Dida mengidam nak makan kat Hartz, kami pun ramai-ramailah pergi Hartz. Pergi Hartz kat Satok sebab ada surau dekat-dekat sana, so senanglah nak maghrib dulu...Dipendekkan cerita, kami habiskan masa kat Hartz 2 jam sebelum balik semula ke Samarahan. 

oleh sebab lapar, kami layan kebab kat water front dulu...


Time makan pun smpat posing..

Tu roomate aku, Siti Aminah

Dida ngan pka, mereka-mereka yang mengidam nak makan kat Hartz..hehe..

Layan karaoke dari kampung seberang sungai..

Saiyidatul 'Adidah binti Kamaruzzaman

hehe...mamat tu guna Canon...

Eve hampir terjatuh time ni, tu pasal lah senyum mcm tu..hahaha..


I like this pic ^^

Nur Syafiqa binti Ahamad Supa tengah tunggu kebab masak..

Cari port nak makan, jumpa plak port nak begambo...

Lain kali kita jalan2 lagi..

Balik malam tu, setengah jalan dida yang bawa kreta, n for the first time juga, separuh jalan lagi, kak long yang bawa kreta...Semua gambar-gambar kat atas ni., gambar kat Waterfront Kuching..

2 comments:

forever and a day said...

kelaparan na muka org2 mkn kebab ya..hehehe

Dunia Alwani said...

hahahha...bruk buka mek na..lamak li jak x menjengah ke ctok..hehehe...aok, nang kelaparan..haha...XD

Post a Comment